Medewerker Business Reporting

Shared Services
Locatie: Nederland, Roermond

Ben jij een professional op het gebied van financiële rapportages en heb jij ervaring op het gebied van IT systemen, ERP applicaties en Project Management?  Dan zijn wij op zoek naar jou. Welkom bij ROCKWOOL.

Dit zijn wij

De ROCKWOOL Group is sinds haar oprichting in 1937 uitgegroeid tot globaal marktleider in steenwol oplossingen. De  ROCKWOOL Group heeft wereldwijd meer dan 11.000 mensen in dienst. Samen creëren en leveren wij duurzame, brandveilige, akoestische en efficiënte steenwol oplossingen voor de complete gebouwschil, maar ook sectoren als industrie, glastuinbouw, petrochemie en scheepsbouw.

Dit is de rol

Als Medewerker Business Reporting , draag je zorg voor adequate, tijdige,transparante en betrouwbare financiële rapportages en bespreek je de maandelijkse  rapportages met de verschillende interne klanten. In afstemming met de interne klant en conform wetgeving en ROCKWOOL richtlijnen, standaardiseer, onderhoud en optimaliseer je de managementrapportages.  Als Medewerker Business Reporting kun jij de datakwaliteit garanderen en in samenwerking met IT, het hoofdkantoor en de overige interne klanten, werk je actief mee aan de verbeterprocessen die betrekking hebben op de financiële- en datasystemen. Je controleert, beoordeelt en corrigeert transacties in het informatiesysteem (business warehouse) en levert getallen/tyce aan om de forecast zo goed mogelijk te kunnen voorspellen en draagt zorg voor een tijdige verwerking in het rapportagesysteem. Als Medewerker  Business Reporting geef je leiding-, of neem je deel aan (Internationale) Projectteams. De Medewerker Business Reporting rapporteert direct aan de Manager Finance.

Dit neem je mee

  • Diploma HBO Bedrijfseconomie;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring;
  • Ervaring met Excel;
  • Ervaring met ERP (SAP) applicaties;
  • Ervaring met Business Informatie systemen;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Dit bieden wij

Een serieuze functie als Medewerker Business Reporting bij een dynamische en ambitieuze onderneming met hoogwaardige producten, waarbij gewerkt wordt in een prettige, informele cultuur met korte communicatie lijnen en een ‘hands on’ mentaliteit

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel en in deze uitdaging, dan nodig ik je uit te solliciteren via onderstaande button! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Rachel Engels (Talent Sourcer) op +31 (0)6-28232305.

Maak kennis met

Afdelingsbeschrijving

De afdeling Business Reporting is onderdeel van de afdeling Finance, waar teamwork en een “down to earth” houding centraal staat. Er is veel ruimte voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.