Technical Mono Specialist

ROCKFON
Locatie: Nederland, Roermond

Denk jij een gedreven partner te kunnen zijn voor onze klanten en wil jij je talenten gebruiken ten behoeve van innovatieve en duurzame afwerkingsoplossingen in de bouw?  Welkom bij ROCKFON.

Dit zijn wij

ROCKFON is marktleider in innovatieve duurzame wand- en plafondoplossingen ten behoeve van comfortabele woon-, en werkomstandigheden. ROCKFON is al meer dan 35 jaar actief in de Benelux. ROCKFON is een sterk groeiend bedrijf en breidt zich vooral uit naar Oost-Europa, Zuidoost-Azië, Noord-Afrika en Noord-Amerika. De ongeveer 200 medewerkers zijn momenteel vooral gevestigd in Denemarken, Frankrijk en Nederland. 

 

Dit is de rol

Als Technical Mono Specialist ben je verantwoordelijk voor de praktische en  technische ondersteuning bij onze installateurs op de bouwplaatsen. Waar noodzakelijk voorzie je onze klanten van relevante trainingen. Als Techncial Mono Specialist draag je bij aan de technische opvolging en ontwikkelingen van ons product en neem je deel aan bijvoorbeeld brand en acoustische testen in laboratoria.  Middels verschillende activiteiten biedt je ondersteuning aan de afdeling Product Development en Quality Management. Verder houd jij je bezig met het realiseren van op schaal gemaakte ontwerpen t.b.v. onze klanten, showrooms,  beurzen etc. en deel jij je ervaringen en informatie met je collega’s in andere regio’s. Als Technical Mono Specialist werk je nauw samen met de afdeling Marketing en Development en je collega Mono specialisten in de Benelux. Je rapporteert aan de Regionaal Technisch  Manager.

Dit neem je mee

  • Een afgeronde opleiding op MBO niveau, bij voorkeur bouwkundig;
  • 5 jaar praktische ervaring, bijvoorbeeld opgedaan bij schilder- of stukadoorsbedrijven;
  • Goede commerciële en communicatieve vaardigheden;
  • In het bezit van een rijbewijs;
  • Goede kennis van de Nederlandse- en Engelse taal, in woord en geschrift. Frans is een pré.

Dit bieden wij

Elke nieuwe medewerker wordt met een introductieprogramma op professionele wijze voorbereid op zijn of haar baan. ROCKFON kent een uitgesproken ondernemingsgeest. Je wordt continu uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel en in deze uitdaging, dan nodig ik je uit te solliciteren via onderstaande button! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Rachel Engels (Talentsourcer) op +31 (0)6-28232305