Wij zijn op zoek naar techneuten!

ROCKWOOL Sales BNL
Locatie: Nederland, Roermond

Heb jij een passie voor techniek, werkervaring binnen een industriele omgeving  en een Werktuigbouwkundige- of Electrotechnische opleiding  op minimaal MBO 4- of HBO niveau en wil jij werken bij een ambitieuze onderneming met hoogwaardige producten in het Roermond?  Aarzel dan niet en solliciteer snel.

Dit zijn wij

De ROCKWOOL Groep is sinds haar oprichting in 1937 uitgegroeid tot globaal marktleider in steenwol oplossingen. De Groep heeft wereldwijd meer dan 11.000 mensen in dienst. Samen creëren en leveren wij duurzame, brandveilige, akoestische en efficiënte steenwol oplossingen voor de complete gebouwschil, maar ook sectoren als industrie, glastuinbouw, petrochemie en scheepsbouw.

Dit zoeken wij

Op dit moment hebben we meerdere vacatures binnen onze verschillende technische diensten. We zijn op zoek naar Monteurs op zowel Werktuigbouwkundig als Elektrotechnisch gebied, Voormannen voor de technische diensten en Maintenance Technologen.

Dit neem je mee

  • Een technische opleiding op minimaal MBO 4-, of HBO niveau
  • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen een industriele omgeving
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift

Dit bieden wij

Een uitdagende functie bij een dynamische en ambitieuze onderneming met hoogwaardige producten, waarbij gewerkt wordt in een prettige, informele cultuur met korte communicatie lijnen en een ‘hands on’ mentaliteit. Daarnaast bestaan er diverse mogelijkheden om binnen de organisatie door te groeien.

Interesse?

Dan nodig ik je uit te solliciteren via onderstaande button! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Rachel Engels (Talent Sourcer) op +31 (0)6-28232305.

Maak kennis met

Afdelingsbeschrijving

Site Maintenance zorgt voor het technisch onderhoud van de productie installaties.Het team bestaat o.a. uit; Voormannen, Specialisten/Technologen en monteurs, met allen een “hands-on” mentaliteit.